December 2004

2004-12-30
Per aspera ad astra År 2004 avslutades med denna lite kluriga multi. De reflexstjärnor som skall leda cacharen fram till det sista steget saknas i hög grad så jag fick leta, leta och leta – så tillslut hittade jag lådan.
2004-12-30
Crossword Efter lite pyssel med Hedbergs korsord fick jag klart för mig att jag inte behövde åka speciellt långt för att hitta denna cache…
2004-12-29
GPPT #08, The Organ Builder’s Park, (Gavia # 22) I mörkret under morgontimmarna var det inte några stora problem med denna. Det är nog värre fram på dagen när ”barnmugglare” har vaknat!
2004-12-28
Part Lake (Delsjön) (Gavia # 1) Här har jag varit förrut och letat flera gånger utan framgång. Det visade sig också att cachen verkligen var borta! Idag, när en ny placerats ut av Gavia gick allt som planerat. Rakt på samtliga steg. Inte så konstigt då jag verkligen är på ”hemaplan” när jag cachar i Delsjöområdet.
2004-12-17
Keiller´s point of view Högt upp på Ramberget gick dagens cachingpromenad. Vädret var inte det bästa – men det håller ju mugglarna borta! Snabbt hittad låda, sedan en titt på utsikten – därefter i skydd från vinden.
2004-12-12
Advise Lake En riktigt kul mysterie detta. Ett tidigare försök stoppades av mugglare. Idag tog jag därför cykeln tidigt på morgonen och i det tidiga gryningsljuset hittades lådan utan alltför stora problem. En annorlunda cache som varmt rekomenderas.
2004-12-11
KGB Cache 9 (Kåsjön) Tog geobiken uppför backarna mot Kåsjön en tidig och mörk morgon. Det var givetvis lugnt och stilla vid badplatsen denna sena höstdag och jag kunde logga lådan i lugn och ro!
2004-12-10
GÖTEBORG MAGNETIC
I blåsigt höstväder gav jag mig ned mot hamnen. Det var bara några få människor ute så jag kunde leta ostört. Ruskigt nära vatten när man loggar denna – en riktig skräckcache….
2004-12-07
Picnic – The Barack-village Efterjobbetcachingen fortsatte med denna cache. Enkel att hitta, nästan för enkel. Rakt på – snabb logg och sedan iväg.
2004-12-07
Pigeon Lady (or picnic in Majorna) Upp, upp, upp på berget, passera duvslag och sedan ut bland buskar och löv för att leta upp en liten cache. Kan man vara riktigt klok egentligen? Klart man är – så kul det är när man hittar cachen!!!
2004-12-02
Americana Cache På lunchen beslutade jag mig för att cacha. Denna låg nära och bra – dessutom en klassiker. Det krävdes ”träpinneteknologi” för att få ut den ur sitt gömställe. En mugglare på cykel på gatan nedanför höll på att tappa balansen när han såg mig! Vem har sagt att caching är en ofarlig sport? (he he).
2004-12-01
VERY close to home (Gavia # 5) Under dagens lunch passade jag på att gå en cachingrunda. Cachen var lite lurig men inte värre än att den hittades på ca 10 minuter. Letade först på helt fel ”nivå”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: