Februari 2005

När jag tog FTF på Domelihög den 27:e februari anade jag inte hur många gemensamma geocachingturer det skulle bli i framtiden med cacheägaren ifråga – Ingabo….

2005-02-27
Go 190 : Domelihög
FTF nummer sex!!
När man på morgonen ser att en ny cache är utlagd då måste man bara ta den! Det var visserligen aningen kallt idag men det hindrade mig inte från att ta buss 520 mot Delabäcken för att cacha! Den var inte helt lätt att hitta men med lite envishet gick allt vägen. FTF!
2005-02-24
Håga
Min sista cache i Uppsala innebar att jag fick åka buss en bit ut på ”landet”. Cachen låg i ett fint friluftsområde med en imponerande gravhög. Jag njöt av platsen men fick jobba hårt för att få loss de stenar som dolde gömman. Med en del våld gick det. Det var tur att det var glest mellan mugglarna denna dag!
2005-02-23
3 Kings Tombs

Vid Uppsala högar finns det mycket att se på, framförallt utomhus. Det nya museet är inte mycket att se tyvärr men i omgivningen finns de verkliga sevärdheterna. I snö och is letade jag fram denna låda ganska enkelt. Rekomenderas!
2005-02-22
Uppsala #1
Det blev en lång väg att gå till denna cache på blåsiga gator. Jag fick hålla ett högt tempo för att inte frysa. Väl framme fick jag leta en del innan jag hittade den men den var inte speciellt svår. Tur att det var få mugglare ute idag. Sommartid kan det nog vara värre!
2005-02-21
Bishop’s Crozier
Jag tror att detta var ett muggelrekord. Det tog en lång stund att hitta rätt tillfälle att ta cachen och ännu längre innan den kunde läggas tillbaka! Jag fick iallafall mycket luft och syre, vilket behövdes efter dagen på Uppsala landsarkiv.
2005-02-12
Valås Stöva
Rolig multi i Änggårdsbergen! Hade inte en aning om att det fanns en grotta här. Steg ett hittades utan problem men fick leta en del efter steg två. Tydligen har flera andra senare haft stora problem med denna cache, undrar varför….
2005-02-06
Water Of Life
Varför inte ta en tur till sitt närbelägna vattentorn och logga det som LC? Sagt och gjort – så fick det bli, en LC till idag.
2005-02-06
Milling Around
Idag skall jag logga några LC! Det började med den för mig välkända kvarnen Susan inte långt från Kärralunds camping. Det blev en bra motionspromenad.
2005-02-05
Close to Denmark 2

Lite folk i rörelse idag så jag kunde leta omkring på det märkliga sätt vi geocachare gör. Det är en lätt låda om man följer rådet i ledtråden! Annars kan den nog vara ganska svår som jag fick erfara första gången jag var här.
2005-02-05
GBG Shipyards – Eriksberg
När jag närmade mig denna fick jag se två som jag trodde mugglare framför mig på stigen, det visade sig vara The Wolf och Julle, kul att träffas, IRL! The Wolf hittade cachen, jag fick vara med och dela på äran….
2005-02-05
GBG Shipyards – Götaverken
Det blev rejäla backar att gå i innan man nådde rätt nivå för denna cache. Fantastisk utsikt över centrala Göteborg härifrån. Cachen hittades efter lite letande, koordinaterna stämde inte helt, men på en mycket uppenbar plats hittades också lådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: