Nu väntar en ny uppgradering av geocaching.com

Nu på onsdag, den 4:e maj, skall Geocaching.com, Waymarking.com, Wherigo.com och alla mobila applikationer stängas för stor vårrenovering. Vi lär bli utan kontakt med verkligheten i många timmar den dagen, men förhoppningsvis har man då fått ordning på en del av den senaste tidens problem (samt möjligen skapat nya problem), men det skall bli spännande att se vad som händer:

When the Groundspeak products come back online, Geocaching.com will have an updated look and the website performance will be improved.

Jag misstänker att en av nyheterna kan vara att virtuella burkar åter blir möjliga att skapa, det har man annonserat skall ske under maj.

2 kommentarer

  1. Vi vet väl mer eller mindre redan vad som kommer att hända. En del grejor funkar sämre andra bättre. Dvs som vid alla andra uppdateringar. Vi är alla bara en hop med betatestare. I brist på alternativ får vi väl låtsas vara nöjda med det…..

Kommentarer är stängda.