Björnen sover, björnen sover på sitt stora berg, han är ganska farlig….

I samband med senare delen av frukosten gick ”alarmet” isbjörn är siktad!! Gissa om det blev rusning ut på däck. Men väl där hade många av oss riktigt svårt att se nallen! Den låg nämligen och sov uppe på en bergssida mitt bland mängder av stenar.

Här var det nästan en hopplös uppgift att fånga björnen med teleobjektivet, att lägga fokus på nallen bland alla stenarna var riktigt svårt.

Efter en stund vaknade björnen till och tittade upp – kanske undrade han – är det frukosten som serveras nu!

Hade jag inte beskurit bilderna hade det sett ut så här:

Det går att se björnen tack vare att jag har den mitt i sökaren och man vet att den ligger där, annars är det förvånansvärt svårt att upptäck en vit björn bland stenar och snö- isfläckar. Detta var resans första björn, den höll till på Amsterdamøya.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.