Hallén – phone home…

Sedan flera dagar har jag haft en ologgad multi liggande i Delsjöområdet – oerhört, sånt kan man inte acceptera i längden! Nätterna blir oroliga och dagarna rastlösa….

Efter arbetet idag fanns dock möjligheten att gå på en liten skogstur med målet ”The space phone”.

Nära multins start finns detta träskområde – men lugn – du behöver inte gå ned i träsket!

Först letade jag efter koordinater, sedan funderade jag och började leta ledtrådar. En mycket tydlig fick jag snabbt syn på men den ledde inte fram till något användbart. Därefter nästan snubblade jag över en annan ledtråd som följdes länge och väl innan det visade sig bara vara en lös tråd! Nu var jag förbryllad, mycket förbryllad och lyfte telefonen och ringde en pålitlig geocachinakut! Det visade sig då att jag var på nästan rätt plats men att jag följt fel ledtråd! Slutligen hittade jag något som passade väl in på cachenamnet och det förde mig mot slutgömman som hittades utan problem i ficklampans sken.

Nöjd kunde jag återvända till cachingbasen för att logga ännu en plastburk som hittad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.