Tre år med WordPress

Idag fick jag en hälsning från WordPress:

You registered on WordPress.com 3 years ago!

Thanks for flying with us. Keep up the good blogging!

Ja, tänk vad tiden går! Tidigare (sedan 2007) hade jag haft min blogg på MSN ”myspace” men övergav den plattformen för att istället använda mig av WordPress och det har jag inte ångrat! Det första inlägget på den nya bloggen kom den 30 december 2009 och det handlade om ett besök i Katrineholm: ”Smygpremiär: Mellandagsevent i Katrineholm”. Då hade jag ännu inte gjort PR för den nya bloggen, men det dröjde inte länge för än det kom ett inlägg från The Explorist som upptäckt vad som var på gång!

Jag vill passa på att tacka alla besökare som hittat hit under de senaste tre åren! Förhoppningsvis hittar ni spännande läsning och intressanta bilder här även under kommande år, jag vågar nästan lova att 2013 kommer att bjuda på många riktigt spännande geocachingupplevelser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: