En ny nano i den gamla staden

Dagens burkjaktsbravader är egentligen inte mycket att skriva eller skryta med, de inskränker sig till en hittad burk och en renoverad burk! Gamlestaden (platsen där medeltidsstaden Nya Lödöse låg) har sedan en tid varit hem åt en nanovandring. Några i serien är sedan tidigare plockade men nr 5 ville inte visa sig när jsson, TMR68 och jag var på besök den 29 oktober 2011. Sedan dess har cachen flyttats så nu var det dags att göra ett nytt försök. Det fanns egentligen bara en plats där burken kunde sitta men den var väl dold så det tog en liten stund att hitta den trots allt. Sedan uppstod det vanliga problemet med nanos när det är några minusgrader och en pinande vind samt snöfall, det är ytterst arbetsamt att rulla den lilla remsan och få in den i nanon igen! Men efter enträget arbete lyckades det och jag kunde fortsätta ut på gatorna igen. Från Gamlestaden fick jag en 7,5 kilometers promenad tillbaka hem till cachingbasen igen. Nu gäller det att börja planera helgens äventyr, för inte kan man låta lite snö hindra burkjakten.

I Nanoland!

I Nanoland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: