”The New Look”

Nyblogg

Vad är nu detta ”The New Look”, har Hallén bytt klädstil? Nej, så illa är det inte! Geocachinggubben är den han är men bloggen är som förbytt! Länge har jag tänkt att det gamla temat ”MistyLook” borde bytas ut mot något nytt, inte för att det är nödvändigt utan för att det roar bloggskribenten! Därför har nu ni som bloggläsare drabbats av temat ”The Morning After”. Istället för att få en lång lista av blogginlägg kommer nu det senaste inlägget till vänster med en utvald bild ur inlägget överst. Till höger därom finns en lista med de senaste inläggen och under listan en meny där man kan välja ännu äldre inlägg. Min förhoppning är att det skall underlätta att hitta bland de senaste inläggen. Under dessa två huvudrutor delar sig webbläsarens fönster i tre spalter. Till vänster klistrar jag in läsvärda inlägg under rubriken ”Spännande äventyr” hämtade ur de gångna årens äventyr, dessa byts ut efterhand. I mitten finns i skrivande stund en spalt som innehåller länkar. Troligen kommer länkarna att flyttas till en egen sida, men jag har inte bestämt exakt ur den skall utformas ännu. Spalten till höger innehåller några välbekanta bilder samt senaste kommentarer. Denna högra spalt utgör också högerspalten när du öppnar och läser inlägg.Mitt mål är också att utveckla fler undersidor till bloggen efterhand. Jag har idag exempelvis publicerats en enklare utrustningslista. Den skall förbättras med bilder. En sida med länkar till mina egna geocachingfilmer står också högt på min önskelista och lär snart uppenbara sig!
Som du säkert märker är sidhuvudets bild mindre i detta tema, många teman har ingen bild alls i sidhuvudet och det tycker jag är synd. Samtidigt bör inte bilden dominera för mycket utan bara ge en liten aptitretare, därför har jag till att börja med lagt in ett dramatiskt landskap från Svalbard.

Självklart finns även möjlighet att prenumerera på bloggen via RSS via en länk i sidhuvudet.

Det var några av ändringarna. Nu hoppas jag att ni som läsare finner er till rätta och tycker om det nya upplägget. Jag kommer säkert att göra mindre förändringar den närmaste tiden, men den grova strukturen är nu så gott som klar.

1 kommentar

  1. Så länge RSS-flödet fungerar som förut så är jag nöjd 😉
    Jag läser och inspireras, men är dålig på att kommentera.
    /Mamma Camilla från Linköping

Kommentarer är stängda.