CITO helg 21-23 april 2013

EventloggaLatitude 47, den officiella geocachingbloggen skrev för ett par dagar sedan om CITO helgen 21-23 april. Ett CITO /Cache In Trash Out) event brukar beskrivas på följande vis.

”Cache In Trash Out is an ongoing environmental initiative supported by the worldwide geocaching community. Since 2002, geocachers around the world have been dedicated to improving parks and other cache-friendly places. Through these volunteer efforts, we help preserve the natural beauty of our outdoor resources!”

CITO event går alltså ut på att städa, det är en mer aktiv eventform än de renodlat sociala eventen. Troligen blir det en del CITO event runt om i Sverige den aktuella helgen, till exempel i Göteborg där Göteborg Städ Stad har annonserat att ett event är under planering!

För Hallén blir det inte något CITO event i Göteborg i år. Varför? Det kommer att avslöjas på denna blogg senare i vår!

CITO