Besök i Lerum och hemlighetsmakeri i Gråbo

Det skulle bli en lång lördag tillsammans med ett gäng andra geocachare, men endast en handfull loggade burkar. Större delen av dagen ägnades åt hemlighetsmakeri i Gråbotrakten, det rör sig inte om någon ny Hallénburk, det rör sig om ett annat större projekt. Åter igen lämnar jag er läsare i ovisshet för att reta nyfikenheten till bristningsgränsen inför de inlägg som kommer kring detta hemliga projekt längre fram under året!

Men även denna grupp av härdade burkjägare behöver mat då och då, den saken löstes genom att intaga en måltid på en indisk restaurang i Lerum. Därefter gav vi oss ut på en mindre burkjaktsrunda.

Undrar om de tre herrarna kommer att hitta rätt?

Undrar om de tre herrarna kommer att hitta rätt?

Först stannade vi till vid ”Packa Gadden #9” där jag hade nöjet att se på när övriga letade efter burken! Efter lite hjälp kunde gänget hitta burken… Därefter drog vi uppför backarna mot ”Tomteberget” som jag fick ge upp vid mitt senaste besök på grund av mugglarnävaro. Idag var det dock lugnt och stilla på platsen och vi kunde få loggat burken. Uppe på höjderna plockades ”Koxås”, ”Känn dig iakttagen” och ”Ljungbacken” samt ”Tallbacken” som både jag och Ingabo loggat sedan tidigare.

Loggning

Det blev alltså fyra nya loggar för mig denna lördag innan vi återvände till planeringslokalen för att åter ägna oss åt den mycket omfattande planeringen inför det kommande projektet. Mycket är det som skall på plats, många bedömningar behöver göras – kommer vi verkligen att klara detta? Jo, det gör vi nog var vi eniga om när lördagen närmade sig sitt slut.

Hemma i cachingbasen var jag först efter midnatt, skall man nu orka ta någon burk på söndagen också? Det lär visa sig!

 

 

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.