Geocaching finns i 184 av 193 länder…

geocachesperland

I ett inlägg på den officiella bloggen Latitud 47 ”Celebrating Two Million Geocaches – List by Country” får man detaljerad information kring hur många burkar det finns i varje land. Snart är hela jorden täckt av plastburkar! För oss som gillar att logga nya länder finns det arbete att utföra, jag tror det räcker min livstid ut!

2 kommentarer

  1. Det går ju alltid att hålla ett event, om man nu skulle besöka något av de där 9 cachelösa länderna. 🙂

    Så det går att förbättra statistiken lite. Någon som antar utmaningen?

    1. Det blir en pinne i statistiken för individen men inte för ”den globala sporten” då event arkiveras. Av de ”cachelösa” länderna är nog Nordkorea den riktigt stora utmaningen. Kanske TMR68 fixar ett event i Pyongyang..!? Megaevent i omskolningslägret skulle nog bli följden…

Kommentarer är stängda.