Förberedelser…

Ett lands samtliga burkar inlagda i gps:en, en mystisk stadskarta inlagd i gps:en, batterier laddas – var det sedan något mer man skulle ha med? Penna, ficklampa och magnetstav givetvis! Behövs något mer? pass och biljetter kanske, normalt något för mugglare men i detta fall får jag väl göra ett avsteg och rätta mig efter den internationella oordningen… Något annat jag glömt, javisst – lite kläder behövs väl i packningen också, sen är man nästan redo.

En sak är säker, det kommer att finnas något att berätta här på bloggen om några dagar!

KarlXII

Vart är vi på väg….?

6 kommentarer på “Förberedelser…

  1. Jag är ganska säker på att det är Moldavien som du är på väg till. Trevlig resa.

  2. Rycker på 5p. på måste va Ukraina Slaget om Poltava kanske 😉

  3. Jag gissar Poltava, och iom det så vet jag vilken resa du ska med. Vi ses ikväll kanske på föreventet i Märsta?

%d bloggare gillar detta: