En trollsk händelse för nio år sedan

Det började med en skakning av en plastlåda, ett lock öppnades, en loggbok signerades, det som började med en skakning av en plastlåda i Delsjöområdet skulle inom några år bli till ett jordskalv som spred sina chockvågor över världen – detta handlar om det drama som utspelade sig för nio år sedan, dagen då Hallén signerade sin första burk!

troll

Det är nästan ofattbart att det nu gått nio år sedan den första loggen! Sedan dess har nära 13 000 burkar loggats (det är några kvar till helt tusental dock). I år har jag inte planerat något firande, men nästa år vid den här tiden bör ni bereda er på en och annan överraskning! Tio år som geocachare är man ju tvungen att fira! Hur detta kommer att gå till har jag givetvis vissa idéer kring, men inget är bestämt än så traktens burkjägare och bloggens läsare får leva i ovisshet fram till början av 2014, men den som väntar på något gott…

Fram tills dess – cacha lugnt – och akta er för trollen, man kan bli bergtagen.. jag menar geocachare!

2 kommentarer på “En trollsk händelse för nio år sedan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: