Jag spelar inte golf!

Nej, jag spelar inte golf så är det bara – bäst att säga det så är det sagt!

Fredag förmiddag hade jag möjligheten att bege mig ut i det vårfina Delsjöområdet för att renovera min cache ”Lyckan”, det blev en härlig tur i en miljö som är en verklig kontrast till de gångna veckornas färd genom öknar i västra USA. Det blev en vandring i sedvanlig Hallénfart och snart var jag framme vid torpet Lyckan – i vars omgivningar det förövrigt blir en vandring nu på söndag.

Torpet Lyckan

Torpet Lyckan

Det låg en logg om att underhåll behövdes, men det visade sig inte vara akut. Originalloggboken från eventet 5 oktober 2006 visade sig hålla ännu och ha plats över till nya besökare. Den hade dock lite fukt i sig så jag lade i en vattentålig remsa att signera på ifall problemet skulle bli värre.

Nu var uppdraget som cacheägare avklarat och jag kunde övergå till att leta lite burk. I samband med The Explorist senaste event som jag missade på grund av USA resan, lades det ut två nya burkar. Den första av dessa ”Spelar du Golf?” togs snabbt och lätt – och svaret på frågan är ett NEJ. I detta område finns nog stor risk att träffas av projektiler (försiktiga cachare har säkert hjälm vid besök här, men det hade inte jag)! Inte långt från denna cache hade jag och grodan & fiabus tidigare en burk, men den är sedan länge arkiverad.

Nej, jag spelar inte golf!

Nej, jag spelar inte golf!

Jag undvek själva banan med de livsfarliga bollarna och tog mig istället genom skogen mot ”Bufo bufo”, den klev jag först över, såg den inte, men vända mig om och då såg jag något som lurade i skogen! Kul burk av en art som är mig bekant!

Långt från Nevadaöknen!

Långt från Nevadaöknen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: