När mugglarna slår till

Stora Torp

Stora Torp.

Det är inte kul när mugglarna slår till mot en cache, men ibland händer det och det måste man som ägare till cacher vara beredd på. Under några dagar har jag fått DNF loggar på min ganska enkla cache ”Stora Torp”, idag fick det därför bli ett besök för att se hur det stod till på platsen. Jag konstaterade snabbt att rötterna vid trädet var ganska rejält utgrävda, även det lilla utrymme där burken skulle sitta. Jag kände så långt in jag kunde och vågade då stället var invaderat av myror(!) Det fick bli utplacering av den nya burk som jag givetvis hade med i ryggsäcken. Då var ordningen återställd och man får hoppas att den nya cachen får vara ifred.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: