Burkjakt vid de stora varuhusen

Bäckebol

Idag skulle jag främst ägna mig åt mugglaraktiviteter i form av besök på det stora möbelvaruhuset, men i närheten låg det några nya burkar så jag var givetvis tvungen att inleda förmiddagen med lite jakt. Några få Hallénkliv från bussen låg ”Bäckebol köpcenter”, tidigare fanns en burk närmare butikerna som jag aldrig lyckades hitta. Denna nya version av cachen gick dock mycket lättare. När jag stod och loggade fick jag se en familj med en gps-försedd pappa i spetsen som närmade sig. Det visade sig vara burkletare från Nederländerna som nu fick loggat sin första cache i Sverige – det var bara att gratulera och önska fortsatt god jakt!

Götaälv

Burk nummer två på dagens runda låg nere vid älven ”10,99”, på baksidan av längan med butiker. Jag tog mig runt på samma väg som lastbilarna och letade mig sedan ut i grönskan. Där fick jag snabbt syn på något misstänkt och kunde säkre dagens andra logg.

Skit

Därefter styrdes stegen mot ”A Bad Habit #17”, men där hade en mugglarbilist parkerat intill cachen så det var svårt att genomföra en ordentlig avsökning av platsen, så den fick jag lämna och istället gå bort mot det stora blå-gula huset och se om där fanns några hyllor, balkongbord och liknande föremål som egentligen hör mugglarvärlden till!

När jag anlänt till varuhuset pep det glatt i mobilen, det var inte en ny cache utan ett meddelande om att jag hade ett paket att hämta. Nu blev jag ivrig, ändå tog det ett bra tag i diverse köer på varuhuset innan jag kunde ta bussen hemåt. Därefter dröjde det inte länge innan jag var iväg och hämtade mitt paket. Nu är ni allt bra nyfikna – vad har Hallén nu beställt? Nyfikenhet är bra men tålamod är en högre dygd så ni får ge er till tåls innan avslöjandet kommer.

En kommentar på “Burkjakt vid de stora varuhusen

  1. Äntligen har den nya Oregon 650t hamnat i Halléns ägo ?!
    Vad annars är så värt att vänta på ? Kanske ett paket ifrån geocachen ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: