Urbanvandring i grönskan

Kan man vandra i grönområden men ändå vara urban? Givetvis! Det finns oanade mängder små gröna områden i staden, några nya hittades under dagens korta burkjakt. Turen började med cachinglinje 5 till Korsvägen, därifrån apostlahästarna upp mot Landala och dagens första burk ”Lekplats”, där ville min gps in i snåren men jag följde istället hinten och kunde efter en stunds rotande plocka fram burken.

Lekplats

Från denna dolda lekplats i grönskan letade jag mig ned mot stenstaden och gatorna som leder fram till ”Nordhemsskolan”, där fanns det två av det hinten talar om så först blev det en nit innan en nano kunde plockas fram.

Nordhemskolan

Vägen mot ”Supergömman” slingrade sig fram genom bebyggelsen och upp på höjderna, när jag hittat en väg fram till området kring cachen stötte jag på problem. Området bevakades av hundägare med tillhörande stor muggelhund. Det gick inte att genomföra avsökning av området så jag lämnade platsen, får återkomma vid ett annat tillfälle.

Vänmötet” fick jag trösta mig med som ett alternativ. Där var öde och inga mugglare störde så burken låg snart i min hand.

Fisk

Dagens cachingrunda avslutades med loggning av ”Jaegerdorffsplatsen”, en lätthittad burk om än att man får ha ögon i nacken och ytterligare några ställen för att hålla reda på alla mugglare som springer omkring på platsen!

Hur var det nu med det där paketet? Ingabo har kommenterat gårdagens inlägg och jag har haft TMR68 i telefonen, ihärdigt sökande ledtrådar. Men, ni får vänta lite till…. Det kan dock vara värt att se på bilderna i dagens inlägg, det är så mycket information som släpps i nuläget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: