Har du ditt ABC?

Ny dag men inte lika mycket tid över till burkjakt som igår, men några skulle det givetvis bli! Jag rullade iväg med cachinglinje 1 ut mot de västra stadsdelarna och klev av vid Nymilsgatan. Efter en kort promenad nådde jag fram till ”Valengömman”, utlagd av barn och personal på ett daghem som ligger mycket nära cachen. Då burken ligger invid en livligt använd gångväg gällde det att välja rätt ögonblick för loggningen. Några större problem var det inte och jag kunde fortsätta mot huvudmålet för dagens lilla tur, Challengecachen ”Alfabetschallenge Storgöteborg”, där gäller följande:

”För att kvalificera för cachen behöver du hitta 29 andra cacher, en för varje bokstav i alfabetet och alla cacher måste hittas (ha hittats) i kommunerna som ingår i Storgöteborg (Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö).”

Jag tittade på denna i går kväll och kunde snabbt konstatera att jag hade allt som krävdes för att få lov att logga denna. Kul att gå igenom sina gamla loggar i GSAK och sätta ihop en lista.

Det finns cacher i alla riktningar, inte så svårt att få ihop till kraven för denna burk!

Det finns cacher i alla riktningar, inte så svårt att få ihop till kraven för denna burk!

Dagens lilla runda på 4 kilometer avrundades med ”Bridge – kortspelet”, efter att ha väntat ut en parkerad mugglare kunde även denna loggas och med detta fick jag vara nöjd för idag!

Parkerade mugglare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: