Sent skall Hallén vakna!

När man inte märker att det kommit en helt ny hebb-cache i närheten, då är det illa ställt med FTF-jägar instinkten. Visserligen publicerades den väl efter Halléns normala jakttid, men något borde man väl ha märkt på morgonen, men icke! Förmiddagen ägnades åt lite burkjakt, dagen åt mugglaraktiviteter, först framåt sen eftermiddag sätter jag mig vid datorn och upptäcker att något hänt, ”the exploristland – hebb’s näste II” några få hundra meter från den nya geocachingbasen. Cachen laddades givetvis in i gps:en och jag gick iväg, det var inte någon brådska då FTF:en hade tagits strax före elva i går kväll.

När jag kommer ned mot radhusområdet som har många gator uppkallade efter cacher i närområdet ser jag en bekant bil. Det var hebb och lavendel99! Vi fick en trevlig pratstund innan jag gick in i grönskan, men min gps blev som galen, det här är fel plats, helt fel plats, du skall 270 meter längre åt öster! Jag trodde inte på dessa dumheter, startade om och fick den att lugna ned sig, två misstänkta platser hade redan observerats men jag ville gärna se att min gps kunde peka ut dessa också. När det hysteriska anfallet i maskinen lagt sig var det också dit som pilen pekade. Sedan kan ni räkna ut vad som hände med den cachen…! Då har man åter alla hebb-burkar – förutom en, mitt nya sätt att räkna nästan 100% hebb, passande så här nära nästet.

Nästet

Nästan nästet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: