Operation Market Garden

Marketgarden

En djärv plan skulle sättas i verket, man måste våga allt för att vinna allt. Ingen mindre än Vulpes lagopus låg bakom planen som nu skulle bli verklighet. Mängder av förnödenheter insamlades och elitstyrkor sattes in för att säkra alla cacher på vägen mellan Vasastaden och den av hebb hållna bron vid Gårda.

En bro förmycket

De luftburna styrkorna stormade bron med hade inte räknat med den mängd plåtburkssoldater som genomförde ett förödande motanfall. Det skulle visa sig gå lika illa här som för Montgomery, bron i Gårda blev en bro för mycket!

Plåtburkssoldater...

Plåtburkssoldater anfaller…

Gång på gång slogs anfallet mot bron tillbaka, men idag, efter många och intensiva strider lyckades underrättelsetjänsten förhandla sig till en hint om hur problemet skulle desarmeras, då visade det sig vara så enkelt att vi nog får avskeda Vulpes lagopus och återinsätta Hallén igen…
[youtube:http://youtu.be/rxbCt1B6wNA%5D

En kommentar på “Operation Market Garden

  1. Hmmm… var det verkligen så här det gick till? Låter som ett billigt trick för att behålla hedern, skylla på Vulpes Lagopus, i stället för att krypa till korset :-), men jag lovar att inte skvallra. Tänk att Hallén trodde det skulle räcka med 40.000 man för att knäcka hebb. Nej det krävs mycket list eller mycket muta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: