Burkar kommer burkar går…

Idag på förmiddagen fick jag gjort en del omställningar i e-posten och telefonen för att få lite bättre ordning på inkommande nya burkar, få bort loggar ur telefonen och få dessa till ett eget e-post konto. Detta pyssel gjorde att jag för första gången på länge uppmärksammade när det kom en ny burk, dessutom en mycket närbelägen ny burk ”14” några hundra meter bort i Björkekärr. Vid tillfället burken publicerades hade jag inte möjlighet att ge mig ut på jakt. När jag tittade en stund senare så var den givetvis loggad av hebb, dessutom hade ägaren hunnit att lägga en ”Temporarily Disable” logg på burken.

Björkekärr

På satellitkartan ser cachen ut att ligga inne på en tomt! Kommer givetvis att undersöka denna cache när den aktiveras igen, den ligger utmed en av mina vanligast förekommande vandringsrutter!!

3 kommentarer på “Burkar kommer burkar går…

  1. Ett litet tips (som du kanske redan fixat) är att du kan ha egen signal på det kontot helt olikt de andra. Jag har gjort så och får en fin fanfar när det kommer en ny cache Sedan gäller det att orka jaga iväg. Men jag vill ju inte lämna sådana här kanontips till vem som helst men du är ju en god vän och det är väl bara du och jag på denna tråden?

    • Detta är självklart en hemlig och krypterad sida som ingen annan kan se… (host host host)! Jag har inte tilldelat nya burkar en egen signal, men vet att det är möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: