På DNF runda i den fria hamnen

När jag ändå hade ärende ut till den stora ön Hisingen blev det givetvis en påtvingande nödvändighet att även leta efter en och annan burk. Då jag klev av cachinglinje 17 vid Hjalmarbrantingsplatsen var det inte många steg ut till Frihamnen, som idag är ett tämligen öppet område, inte inhägnat som det varit under många år.

Moln

Det är säkert stridsgas….

Jag gick med raska steg mot ”Frihamnscachen” 1,5/1,5 borde väl gå snabbt och lätt – eller? Typiskt nog blev detta en utdragen historia, jag letade, letade och letade igen. Hittade kommentarer om ”rörigt” och ”långa fingrar” i tidigare loggar, men trots att jag är en ganska långfingrad cachare så hittades inget, dyster att få ge upp, men nu var det dags att ta sig an ”Göteborg CityArena”, 2,5/2 och en cache som många haft problem med.

Kryssningsfartyg

Jag fick tyvärr även här ge upp, nu började jag tycka riktigt illa om frihamnsområdet! Det sista försöket gjordes på ”Frihamnspiren i Göteborg” 2/1,5 men där blev det nästan omedelbart en hittad burk – vilken lättnad!

Vy från dagens enda hittade cache!

Vy från dagens enda hittade cache!

Jag gick tillbaka utmed piren och passerade åter Frihamnscachen och ägnade ytterligare en stund åt att söka men förgäves.Nu hade jag redan ägnat för mycket tid åt att leta burk, hög tid att utföra den uppgift jag egentligen hade under mitt besök på Hisingen – inhandla lite upplysningar…

Kustbevakning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: