Mini-burkjakt i Lund

Fredag morgon skulle det stora nationella ekonomiskhistoriska mötet inledas, men det var ju 800 meter till möteslokalen från hotellet så där fanns givetvis en och annan burk att logga! I närheten fanns tyvärr många cacher med terräng 4, vilka jag uteslöt ur min runda, men en cache med jultema lät som en bra start på dagen ”Jul i Skåne 2011 #6 – IKDC”, mycket riktigt blev det också en behagligt lätt burk.

Nu är det jul igen!

Nu är det jul igen!

Dessutom fanns det tid att logga ”SirOls#10 Fermats stora teorem” innan dagens många möten skulle inledas. Framåt femtiden på eftermiddagen öppnades portarna och det fanns åter tillfälle att bege sig ut på lite jakt.

Jag inledde med ”Back in the days!!” och gick sedan en liten runda på drygt 8 kilometer, det blev en burk per kilometer, alltså 8 hittade under eftermiddagen och totalt 10 under hela dagen, inte illa då jag jag räknat med att högst hitta en eller två under hela dagen.

Lämning efter det gamla Lunds universitet, hittad bakom häcken...

Lämning efter det gamla Lunds universitet, hittad bakom häcken

Jag återvände till mitt hotell när mörkret föll över Lund, det var dags att förbereda morgondagens mugglaruppgifter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: