Avrundning och hemfärd från Lund

Utsikt från 11:e våningen från min tillfälliga geocachingbas!

Utsikt från 11:e våningen från min tillfälliga geocachingbas!

Konferensen pågick även under lördagen, då jag bland annat hade en del uppgifter, men åter så fanns möjligheten att logga en burk på väg till möteslokalen. Denna morgon gjorde jag ett försök att hitta ”SirOls#128 Alfred Nobel” men misslyckades tyvärr med den burken, min räddning blev då ”Sparta – i väntan på bussen” som hittades efter en kort avsökning av området.

Sparta

Var kan nanon sitta…?

När den var loggad hastade jag in i möteslokalen för att utföra dagens uppgifter. Efter lunch kunde jag sedan lämna mötet och börja röra mig, tillsammans med några av mina trevliga mugglarkollegor, mot stationen.

Domkyrkan

Vi gick in mot centrum, medan mina kollegor hämtade en väska på ett närbeläget hotell passade jag på att göra ett nytt försök på cachen ”Lunch for Lukas”, där var var vi ett helt gäng en mörk kväll den 3:e december 2011 och letade utan att hitta, tyvärr blev utgången den samma vid mitt besök denna ljusa oktobereftermiddag! Någon längre tid kunde jag inte lägga på sökandet, trots allt ville jag hinna med Öresundståg tillbaka till Göteborg och den där belägna cachingbasen.

Snart dags att resa hem!

Snart dags att resa hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: