Hallén på Zpåången

Var skall Hallén vara om inte på Zpåången…. Anledningen är givetvis den ganska nypublicerade burken ”Utzikt över Zpåången” mitt ute i Delsjöskogen. När den släpptes den 28:e september var jag i färd med att rensa Råda PT och ansåg att det var för långt bort (jag var vid Skår), det finns ju folk i Gråbo som burkar vara på plats inom två sekunder efter att en burk har släppts… Men när jag kom hem och åter tittade på cachen så var den ännu ologgad, hade då tankar på att ge mig iväg men FTF-jaktens eld har falnat så jag valde att ägna mig åt andra sysslor.

I måndags var jag faktiskt på väg mot cachen men då hade jag endast telefonen med mig. Den envisades med att stänga av sig när jag försökte navigara mot cachen så det blev en ytterst misslyckad historia – man skall aldrig, aldrig och jag säger åter aldrig jaga burk utan en riktig GPS i handen!

Idag skulle det bli ändring och bättring, Oregon 650t var laddad och efter jobbet klädde jag om för skogsvandring och gav mig av på en tur. Jag fick rikligt med regn över mig på väg mot burken. Väl på plats fick jag leta, leta och åter leta. Gjorde 2,5 i terräng till 3,5 (minst) och sökte i alla upptänkliga skrevor, hålor och under rötter. Det började se dystert ut och mörkret började falla över skogen! Då letar jag åter på ett ställe jag redan sökt av och upptäcker då något väl dolt under löven, en plastburk!

Burk

Härligt, jag fick min belöning och loggboken var snart prydd med en vacker Hallénsignatur. Det fick bli en närbild på Zpåången också innan jag satte av genom skogen tillbaka mot cachingbasen.

Zpåången

2 kommentarer på “Hallén på Zpåången

  1. Vi som känner den riktige Hallén vet naturligtvis att det är trams att han trivs bäst på en zpång. Han försöker enbart maskera sin faiblesse för hål. Senast i Lund gav han sig hän åt dessa och han försitter sällan en chans. Ju större desto bättre. Tråkigt därför att läsa denna missledande soppa. Orimligheterna slutar inte där ! FTF jaktens eld har falnat !!! På grund av boende i annat län dessutom. Här övergår berättelsen helt till agans värld. Dags att byta namn på bloggen till Halléns geocachingfabler !! Hur lättlurade tror han läsarna är egentligen ??? Om möjligt ännu värre är anekdoten om att inte alltid ha en gps med sig !! Här skymtar en sann mugglifiering igenom ! Undrar vilka amsagor man får höra härnäst ??

    • Har Ingabo vaknat på fel sida eller mer troligt råkat ut för skotsk DNF-trail…?

      När man läser herr Ingabos förvirrade text (i agans värld…) måste man fråga sig om han helt har missat att Gråbo sedan många år ingår i Västra Götalands län, därmed samma län som Göteborg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: