Elskabb i sockerbetornas land – samt: en etta med nior blir en två med nollor

Utmed en PT kan man dra på sig alla möjliga och omöjliga sjukdomar, elskabb tillhör nog de värsta, en stickande känsla med vissa intensiva sting som sitter i flera dagar. Det lär bara vara att skjuta den cachare som drabbats av eländet! Vi fick mer än vår beskärda del av elskabbssjukan under denna dag! Jag talar alltså om mängder av elskåp.

Ingabo redo för mässa!

Ingabo redo för mässa!

Vi körde igång direkt efter att vi intagit vår medhavda frukost på boendet i Prästö och sedan var det full fart hela dagen med endast ett kortare avbrott när Triangaköket kom fram för lite burkmat med korv…

Ännu en logg

Vy över bro

Lågt flygande flygplan....?

Lågt flygande flygplan….?

Detta var märkligt nog inte en T5:a!

Detta var märkligt nog inte en T5:a!

Vi körde på, nästan i Nevada stil, men långsammare, burk efter burk. Då och då tittade jag på mitt räkneverk och såg att det var en etta och ganska många nior efter denna etta, det måste betyda att jag var på väg till nästa nivå… Det hela inträffade vid ”DK POWER 0751”.

20000

Hallén ser någorlunda nöjd ut, vad kan det betyda har en etta med nior blivit en tvåa med en mängd nollor tro? Mer om detta kommer i ett eget inlägg, snart på denna blogg!

Trots att det fanns en god anledning att fira så fanns det inte någon tid för sådant, det var bara att jobba på, burk efter burk. Då och då fanns det dock lite att titta på ute på den danska landsbygden, förutom elskåpen. Då och då dök imponerande herrgårdar och slott upp samt ett och annat riktigt vackert megalitmonument från den äldre delen av bondestenåldern. Sånt förgyller även den mest monotona PT cachingen för mig. Det var verkligen ett mycket intressant landskap vi passerade igenom, hit borde man återvända för att titta närmare på några av platserna.

Inte ens ett Geo-center fick besök av de nitiska PT cacharna!

Inte ens ett GeoCenter fick besök av de nitiska PT cacharna!

Även de mest framgångsrika PT dagarna har ett slut, när vi avslutat dagens sista etapp i totalt mörker blev det ytterligare några burkar utanför trailen innan vi åkte mot denna natts boende strax utanför Stege.

Natt

En kommentar på “Elskabb i sockerbetornas land – samt: en etta med nior blir en två med nollor

  1. Bara å gratulera till passeringen av smärtgränsen. Nästa 10.000 går som en dans, fråga bara Ingabo… Nemas problemas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: