Sjuklig burkjakt

Östra

Kort efter att jag anlänt till mitt arbete 6.40 denna onsdag plingade det glatt i mobilen, en ny burk var publicerad – mindre än 500 meter från cachingbasen! Att vända om och åka österut igen var inte att tänka på då andra sysslor pockade på uppmärksamhet, dessutom hade det inte funnits någon rimlig möjlighet att jaga FTF då andra rovdjur finns i trakten – och jag menar inte enbart den ständigt cirkulerande höken från gråbotrakten.

När jag återvänt hem relativt tidigt på eftermiddagen beslutade jag mig för att ta en sjuklig burkrunda och utnyttja skymningsljuset. Dagens första mål blev dock inte den helt nya burken utan cachen ”Östra Sjukhuset” som publicerades mitt under myst-turen till Danmark. Cachen ligger mycket nära men ändå avskiljd från mycket trafikerade vägar. I skymningen kunde jag dessutom agera i skydd av mörkret likt en svart skugga. Det var en snygg burk redan när man fick ut den ur sin gömma och bättre blev det när burken öppnades! Men, lite orolig är jag allt, vad var det jag fick i mig för dos….

Östra Sjukhuset

Jag kunde lämna området efter behandling och med en remiss i näven gick jag mot ”Besök hos doktorn”. Där fick jag lämpliga mediciner utskrivna och kunde därefter gå hem mot cachingbasen. Kanske kan jag bli en normal burkletare efter denna dos, men det är väl att tro för mycket på den moderna läkekonstens landvinningar.

En stärkande dos...

En stärkande dos…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: