I väntan på geo-tomten – Gunnebo Cave

burk2

Dagens cache är ännu ologgad för min del! Men försök har sannerligen gjorts att hitta ”Gunnebo Cave”. Ett av de mer dramatiska var när jag den 22 januari 2010 slog följe med TMR68, iller och blaufish. Vi tog en vandring bortåt Rådasjön och hamnade slutligen vid grottan.

Allt var täckt av snö och is, hopplöst att få ett bra grepp! Iller påbörjade ändå en klättring vid grottan vilket slutade med att han satt hopplöst fast i en bergsskreva. Skulle 112 kontaktas eller kunde gänget få loss honom? Efter en lång räddningsoperation kom iller slutligen ned från berget igen. Sedan den gången har jag inte gjort något nytt försök att leta upp burken även om jag numera har fått en mycket detaljerad beskrivning av var den skall finnas.

Foto: blaufish

Foto: blaufish

%d bloggare gillar detta: