Första eventet 2014 – ett jubelår inleds

Det lär inte vara så här grönt på onsdag, men utsikt har man från toppen av det stora sopberget!
Det lär inte vara så här grönt på onsdag, men utsikt har man från toppen av det stora sopberget!

På onsdag den 1 januari 2014 inleds mitt firande av 10 år som geocachare med ett 15 minuter långt event på toppen av Brudarebacken. Förhoppningsvis en trevlig start på ett nytt och spännande cachingår! Detaljerna kring 10-års firandet är inte spikade men det kommer att dyka upp diverse överraskningar under året som kommer, givetvis presenteras allt här på Halléns Geocachingäventyr!

Nu hoppas jag att du har möjlighet att vara med på Jubelårets* start när eventet ”Jubel i backen! Ett nytt geocachingår har börjat!” drar igång klockan 13.00.


*(Ett jubelår brukar inom kyrkliga kretsar firas vart 25:e år, årtal som slutar på 33 och 83 har också blivit viktiga, men det betraktar jag som vidskepelse, det är ju år som slutar med en 4:a som är viktiga!)