Födelsedagsfriandet fortsätter i Kålltorp!

I mörka kvarter.
I mörka kvarter.

För en tid sedan var jag ute och loggade en cache tillägnad Rebeccas Födelsedag, i går kom nummer två i något som kanske till slut blir en mini PT genom Kålltorp. Det blev en förmiddagspromenad i mörker ned från Björkekärrs höjder mot denna nya burk. När jag anlände till området fanns en enda mugglare med hund på plats. Mugglarhunden var uppenbarligen vältränad då den ogärna lämnade platsen för att orsaka mig största möjliga problem! Tillslut vann geocacharens envishet över mugglarhundens  illvilja och jag kunde säkra min logg.

Därefter drog jag mig bort mot Örgrytetrakten för att titta på en WhereIgo som ligger där och väntar på Hallénbesök. Jag ägnade en hel del tid åt den burken idag bara för att falla på målsnöret, men jag har nu fått support från CO så jag kommer att återvända för att logga burken snarast möjligt!

Örgryte Kyrka