Upp för backen och så ner igen…

The Hill

I går förmiddag inledde jag min jakt på ännu en WhereIgo-cache – ”Prospect Hill”. Det blev en trevlig promenad, backe upp och backe ned igen, sen uppåt igen och så höll det på! Husen, eller snarare de små slotten, i området är mycket imponerande och sevärda. Jag skulle inte ha något emot att ha den utsikten några har i det här området!

Julfint

Här kunde man trappa ner eller upp!
Här kunde man trappa ner eller upp!

Slott

Villor

När jag gått hela rundan fick jag dock problem, det var något i beräkningen som jag inte noterat rätt. Fick därför börja om igen! Då jag gått halva rundan väljer appen att avsluta sig själv och jag hade då inte sparat efter varje steg. I det läget hade jag inte lust att fortsätta så jag gick hem och mailade cacheägaren som snabbt och vänligt hjälpte mig på rätt väg, det var en detalj jag missat.

Beväpnad med denna information gick jag idag åter mot området och kunde efter en stunds letande hitta den väldolda finalen. Härligt att klarat av ännu en av denna cachetyp, man blir faktiskt åter lite sugen på att skapa en egen WhereIgo nu när det finns ett bättre verktyg. Kanske kan det dyka upp något under början på det nya året!

När det var loggat gick jag iväg i hemlig riktning mot mystfinalen ”Another Brick In The Wall” som är lämplig att ta en lugn söndagsförmiddag. Jag insåg snabbt var burken skulle vara men själva pusslet har jag dock fått hjälp med att knäcka, det räckte inte med att en gång i tiden ha varit lego-byggare! Nu var det ett frågetecken mindre på kartan över centrala Göteborg. Nu var burkletandet slut för idag, regnet drog åter in över Göteborg och det var hög tid att återvända till cachingbasen för att förbereda nya upptåg.