Bokslut 2013

Världskarta

Världskartan har fyllt med lite mer färg under det senaste året. Sju nya länder har ”erövrats” och USA har fått samma färg som Sverige, endast förärat länder där jag har över 5 000 hittade burkar! Det har sannerligen varit ett händelserikt år.

Europakarta

Totalt har 7 656 cacher hittats under 2013, ett blygsamt resultat jämför med Ingabo som för ett par dagar sedan passerade 10 000 hittade under kalenderåret 2013! Men, jämfört med tidigare år så har detta varit ett otroligt rekordår. Bilden nedan visar antalet burkar jag hittat sedan starten 2004.

Hittade

Hur kunde det bli så här, frågade jag mig själv nu i kväll, hur skall det bli under nästa år? Blir det mängd som gäller? Blir det nya länder? Vad blir summeringen sista december 2014 inför tolvslaget? Allt detta är ännu dolt i dis och dimma, men en sak är säker – det kommer att hända många nya oväntade saker under kommande cachingår!

2 kommentarer på “Bokslut 2013

  1. Gott Nytt År!

    Vi får helt enkelt se hur många det blir när krutröken skingras

  2. Gott Jobbat! Knappt 21 burkar i snitt per dag får jag det till. Hade varit nöjd om jag kommit upp i en cache per dag.

%d bloggare gillar detta: