När extrem-mugglarna är i farten…

ingenen

Efter nyårseventet gick flera av deltagarna runt i området och loggade burk, givetvis. När DNF loggarna strömmade in på min cache ”Lagmanshagen” insåg jag att något måste vara fel, så svår brukar den inte vara! Idag gjorde jag ett besök på platsen och kunde snabbt konstatera att den värsta formen av mugglare varit framme, den typen som är utrustad med motorsåg! Platsen var helt förstörd av mugglare som fällt träd och kapat enbuskar med ”fotknölarna”, de hade troligen som förevändning att kraftledningsgatan skulle hållas öppen, men jag vet nog deras sanna motivation – de är ute efter att ödelägga cacher. Men man kan inte låta mugglare vinna så jag hade en ersättningsburk i fickan, den placerades ut några meter bort och en ny inmätning av koordinater fick göras. Nu borde allt vara frid och fröjd igen.

När jag ändå var ute på underhållsuppdrag gick jag även förbi ”Kärralunds sätesgård” där jag fått rapporter om att loggremsan skulle vara fulltecknad. Idag var det rejält med vatten i bäcken så jag fick kängorna tvättade på väg till och från cachen som nu har en tom och fin logg som väntar på nästa besökare.