Ska vi byta grejer med varann? (13/13/13)

Stora Hamnen

Många event blir det numera! Denna måndagskväll var det dags att promenera till parken invid Kronhuset och vara med i eventet ”Ska vi byta grejer med varann?”, nu hade jag inte något att byta men det blev som vanligt en trevlig tillställning med mycket folk som trotsade snöfall och isande vind för att träffa likasinnade burkjägare.

Event

Event

Event

Event

Event

StadsAlv (som också organiserade fredagens event) var på plats med specialgjorda lådor för alla som hade TB:s och coins med sig, loggboken hade han dock liggande hemma i cachingbasen. Den som så önskade kunde komma hem till honom under kvällen och logga! Jag nöjer mig dock med bilderna ovan som fotologg.

Efter en stunds burkprat gav sig bgr01 och Hallén ut för att pröva en idé om var en burk fanns, men tyvärr gav det inte önskat resultat då vi inte hittade något, men några fler platser kunde nu uteslutas.

Efter en lång dag kunde jag återvända till cachingbasen för att starta smidandet av nya framtidsplaner…