Bland styren och häxor – en vanlig söndagsvandring

Efter gårdagens långa burkpromenad i Vättlefjäll var det idag dags för en tur i mer närliggande kvarter. Det första målet för förmiddagens promenad var att logga en ny Styr och ställburk – ”STYR O STÄLL #8” som lagts ut i det fina Skårsområdet. Jag såg att tidigare besökare hade haft problem med koordinaterna, därför började jag leta en bit från nollpunkten. Det ledde inte fram till något fynd! När jag istället sökte mig mot nollpunken såg jag omedelbart något misstänkt och kunde säkra min logg, samt en ledtråd till finalen.

Fina gatan!
Fina gatan!

Det var nu en liten bit till nästa burk uppe i Johannebergstrakten, bara att ta det långa benet före och kliva iväg – men via en liten omväg för vänsterprasslande… Det tog ändå inte så lång tid att nå fram till ”The Blair Witch Hill” där Niclas72 lagt ut sin första burk. Jag snurrade runt en del i sluttningen innan burken kunde lokaliseras. Lite märkliga ljud hörde jag allt på platsen, men dessa tror jag uppstår mellan de stora husen intill, framförallt det som är byggt på pelare!

Är detta möjligen häxhuset?
Är detta möjligen häxhuset?

Det blev lite över 13 kilometers vandring denna dag och endast två loggar, men ibland får man ju ta det lite lugnt.