Mata inte djuren!

Mata Inte Djuren

Dagens lilla ”after work caching” ledde mig in på djuriska banor för att hitta fram lösningen till ”SNAFAS Julcache – Slottsskogens Djurpark”, där krävs kännedom om alla möjliga och omöjliga kreatur i den stora parken Slottsskogen mitt i Göteborg. Hjortar, älgar, getter, gäss och hönor – alla skulle de räknas och rangordnas. Inte lätt, framförallt när hönorna sprang runt som yra höns…. Kanske är det på grund av denna myst som det inte är tillåtet att mata djuren i parken? Det är ju annars ett bra sätt att hålla djuren stilla när man vill räkna hur många av olika arter det finns! (eller så går man ut på nätet och söker svaret…)

Här fick jag sällskap av en hungrig invånare som tydligen inte kunde läsa!
Här fick jag sällskap av en hungrig invånare som tydligen inte kunde läsa!
Någon har gett sig till att mata dessa djur! Så får det väl inte gå till!
Någon har gett sig till att mata dessa djur! Så får det väl inte gå till!
Här träffade jag ett fotoskyggt gäng.
Här träffade jag ett fotoskyggt gäng.

När väl alla arter var inspekterade kunde jag gå mot finalen. Det vintriga landskapet gjorde att det fanns en förnämlig geo-stig hela vägen fram till gömman, snabbt och lätt avklarad!