Trolltyg i Geoskogen – ett event med maskerad

Snart är det dags för höjdpunkten i mitt 10-års firande! Den 22 mars hålls eventet ”Trolltyg i Geoskogen – ett event med maskerad”! Träffen sker nära CJ:s cache ”Beware of the trolls” som var den första burk jag loggade den 19:e mars 2004. Jag tänker mig lite galna upptåg och trevlig samvaro ute i skogen!

Varmt välkomna!

* Eventet startar kl 12:00 med samling vid koordinaterna. Vi försöker då identifiera vem som är vem bakom diverse mystiska förklädnader. Det finns även goda möjligheter att vi sätter skräck i joggarna på motionsspåret intill!cool

* ca 12:20 kan vi låta maskerna falla och avslöja burkjägarnas rätta ansikten.

* ca 12:30 konsumerar vi vår medhavda festmåltid. Den som vill kan även försöka skapa ett eget troll på platsen, mer information om hur det kan gå till kommer att läggas ut på eventsidan när vi närmar os den stora dagen.

* ca 13:30 är maten uppäten och det är dags att gå ut på en geo-poängpromenad. Här hänger inga plastband i träden! Istället får alla koordinaterna till ett antal kontroller med frågor. Vinnaren avgörs efter eventet och presenteras här på eventsidan.

* ca 14:30 är troligen alla tillbaka från geo-poängpromenaden och vi kan kanske beundra de ”nybyggda” trollen.

15:00 – eventet är slut och alla är fria att hitta på egna trolltyg!