Geobloggens framtid

Geobloggen har haft problem under en längre tid. Nu har dess .com domän tagits över av ett modeföretag! Jozii har dessutom slutat med geocaching, det ser mörkt ut för geobloggen tyvärr.

GeoBloggen

I oktober 2008 startade jag en blogg om min då för mig nyupptäckta hobby. En lokal hemsida om geocaching i Kungsbacka, där jag skrev om lokala events, mina egna cachingäventyr i området och geocaching i allmänhet.

Utvecklingen

Det har hänt så otroligt mycket sedan dess. ”Geocaching i Kungsbacka” utvecklade sig till ”Geobloggen – Hela Sveriges blogg om geocaching” och antalet läsare ökade rejält. Det var länge en stor blogg som jag ägnade timmar åt varje dag. Ta bara en titt på sidorna i menyn ovan, eller på arkivet i sidpanelen till höger. Så otroligt många gamla inlägg och projekt.

När jag själv började tappa intresset för geocaching och slutade skriva här bjöd jag in nio andra skribenter. Tillsammans skrev vi då och då, och höll på så vis bloggen vid liv. Men med tiden började även det rinna ut i sanden, och det blev allt glesare mellan inläggen.

Ombonad eller…

Visa originalinlägg 203 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: