Dubbelnisseevent….

Dubbel

Då var det dags, dags att få lära känna dubbelnisse och hans vänner…. Jag kom iväg tidigt från arbetet och gick ut på en liten promenad innan själva eventet. När jag närmade mig eventplatsen såg jag att där fanns en skara människor på plats!

Nära eventet

Det fyllde på snabbt och snart var hela planen fylld av folk. En mugglare med en mängd Metrotidningar i handen frågade om det var dags för repmånad!! Han var även ytterst villig att bidraga till högen med TB:s genom att dela ut ballonger… Det händer som sagt alltid något oväntat!

Ragge 1 och Dubbelnisse

Eventdeltagare

Till sist blev klockan prick 18 och Ragge1 klev upp en nivå och öppnade eventet.

Ragge1

Vi fick då veta bakgrunden till Dubbelnisses namn, en mycket komplex historia som hade med klubbor, ishockey och utedass att göra – blev något förvirrad…. Men vad gör det när loggboken är signerad och man är upprymd av många trevliga möten med andra burkjägare! Då kan man nöjd dra sig bort från event platsen när det hela var slut efter 15 minuter och rulla hem mot cachingbasen med cachinglinje nummer 5.

Ett stort tack för ännu ett trevligt event!