3,14

Fyren

Fredag, sista arbetsdagen denna vecka och också sista eventdagen denna intensiva event-vecka! Idag skulle jag vara med som deltagare, men först tänkte jag mig att plocka en ”vanlig” cache innan eventet. Vädret lockade inte ens Hallén till några längre promenader, tilltagande vind och rikligt med regn på Hisingen är inte så kul. Men jag klev av cachinglinje 17 en dryg kilometer från event platsen och hade gps:en inställd mot cachen ”Fyren”. Jag insåg snabbt att den inte låg ute i rondellen utan närmare en av busshållplatserna. Burken hittades omedelbart men den hade åkt långt ned i sin fästanordning så det var ett riktigt elände att få ut och upp burken! Men skam den som ger sig, till slut var filmburken i min hand och loggen kunde skrivas. Blöt och lite frusen började jag nu gå med raska kliv mot eventplatsen, det gällde att få upp värmen.

Eventplatsen

Föga förvånande låg nollpunkten öde, istället siktade jag några bekanta ansikten under taket en bit bort, det blev också där eventet ”Pi-dagen 2014 – Ett event på Bjurslätts Torg” kom att hållas.

Ragge och NW

Ragge1 & Norwegian Watson var i högform och förgyllde eventet med sedvanlig lottdragning och diktläsning till både Pi och Albert Einsteins ära!

Event

Skummisar

Event

Eventet avrundades ganska snabbt denna dag då de flesta längtade efter att komma inomhus! Några tappra gav sig ut på after-event-jakt, men jag och bgr01 slog följe till bussen för att inleda vår reträtt mot respektive cachingbas. Nu när eventserien är slut känns det nästan lite tomt och ödsligt – vad skall man hitta på i morgon tro?