Sportigt?

Idag gav jag mig ut på 17 kilometer lång tur med en enda burk på ”att göra listan”. Det var vackert, men mycket kallare väder än vad vi vant oss vid den senaste tiden. Det blev en tur i god fart mot mitt mål som var sportsligt relaterat, frågan är om det inte kan räknas som riktigt osportsligt att en geo-räv som Hallén kastar sig över en nästan försvarslös burk, men det var så det hände när jag kom fram mot cachen ”Osportsligt”, ett första utfall misslyckades men den andra attacken gick vägen och jag höll en burk i min hand.

Halléns skugga är nästan i mål! (OBS bilden är från en plats som inte har med finalen att göra!)
Halléns skugga är i mål! (OBS bilden är från en plats som inte har med finalen att göra!)

Mycket nöjd med att ha fått mig en myst loggad den första dagen i maj månad drog jag vidare på min vandring som snart övergick till en mindre foto-vandring (mugglarvarning alltså!)