Hittad… behöver jag berätta mer?

Förfallen trappa som inte har något med multin att göra.
Förfallen trappa som inte har något med multin att göra. Det är dock en trappa jag gått i otaliga gånger i samband med försöken att logga multin!

Hittad… mer än så får man oftast inte veta som cacheägare när en burk är loggad! Idag kunde jag dock utropa – Hittad! Det innebar slutet på en sällan skådad följetong kring en multi, men när jag tänker efter så kanske det bara är logiskt att man måste leta i flera omgångar efter en multi… Det rör sig naturligtvis om ”Ztegräkning” som jag haft vissa problem med, vilket trogna läsare av bloggen säkert noterat.

Igår fick jag mail från CO att cachen fanns på plats, men att den var mer dold än vad som ursprungligen var tänkt. Egentligen hade jag väl tänkt att vänta någon dag med att återvända till platsen men den extremt varma lördagsförmiddagen fick mig ändå att gå ut på en tur för att försöka avklara finalen.

Efter lite över 30 minuters vandring i rask takt uppför backarna nådde jag åter nollpunkten. Denna gång kunde jag nästan omedelbart sätta fingrarna på cachen, jag säger nästan för först var jag åter lite off… Men idag kunde jag utropa – HITTAD! Vilken lättnad, samtidigt är det nog nyttigt att känna motstånd och få problem med burkar trots 22 616 hittade burkar…. man skall veta att man är dödlig!