The 7 Souvenirs of August

7typer

Nu har HQ hittat på en ny augustiutmaning; hitta 6 olika cachetyper för att få 6 olika souvenirer som då låser upp en 7:e. Det är högst troligt att det kommer att bli 6 olika cachetyper under den månaden, men inte för att få en extra souvenir. Jag har aldrig riktigt förstått poängen med souvenirer, varken köpta på en utlandsresa eller tilldelade via geocaching.com, så det är en samling jag har men har inte något begrepp om hur många som finns där. Möjligen kommer jag att titta på denna utmaning då souvenirerna skall samlas på en egen sida och därmed blir lättare att överblicka, men vad poängen är (då poäng inte utdelas) är svårare att förstå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: