Jag ser flygande gröna burkar…

Howard Carter lär ha yttrat ”jag ser underbara ting” när han först tittade in genom hålet till Tutankahamuns gravkammare – men Hallén, han ser gröna flygande burkar! Hur kan det komma sig tro?

flygande

Det hela började tidigt på morgonen den 13 juli då jag vaknade av ett underligt ljud. Det gick inte att säga varifrån det kom eller vad det var som orsakade ljudet. När jag klev ur sängen för att närmare undersköka saken blev det tyst och det var inte någon mening att tänka närmare på fenomenet då dagens sysslor tog vid. Strax efter middagen hördes ljudet på nytt, det verkade komma inifrån skåpet med geocachingprylar! Vad har hänt? Har jag fått buggs i skåpet? När jag öppnade visade det sig att det var en plastburk som flög omkring med halvöppet lock och gav ifrån sig ett flappande ljud, mycket märkligt fenomen. Burken flög ut ur skåpet, krockade med ett PET rör och föll till golvet. Fler burkar kom då upp i luften och det blev en enda röra i cachingbasens alla rum, så här kan det bara inte få gå till. Gång på gång krockade burkarna med PET rör och någon gång även med min skalle, varje gång ekade DNF, DNF, DNF genom luften. Men så var det en liten envis burk som djärvt flög iväg förbi alla hinder och med nästan överljudsfart tog sig långt utom synhåll. Då lystes rummet upp och information om något som handlade om Nord och Öst visade sig, vad kan detta vara, bäst att skriva ned detta fort!

dnf

Informationen som kommit fram tack vare en flapp flappande burk var spännande, det måste bara undersökas. Grundläggande Geo-utrustning plockades fram och snart var jag ute på gatan och med god fart tog jag mig mot det hemliga målet. Med mjuka steg passerades TMR68:as cachingbas, man vill ju inte väcka den burkjägare som… därefter höjdes tempot igen och snart var jag ute i den vildmark där villebrådet skulle nedläggas.

När nollpunkten närmade sig hördes på nytt ”flapp, flapp, flapp” och jag sökte mig mot den platsen, men det visade sig vara ett villospår då endast en liten nano flaxade bort över trakten. Då vände jag mig om och fick se en annan liten figur som satt helt tyst, jag lyfte på dess lock och där satt en burk som innehöll loggremsa – härligt då var denna myst funnen och loggad. Det var en kämpig väg fram mot målet, men vad gör man inte för en burk.

1 kommentar

  1. haha det där är en Härlig Myst helt i min smak 😉 som ja slet och skrek med den här 🙂

Kommentarer är stängda.