STF och DNF

cache

07:31 plingade det glatt i telefonen, en ny burk var publicerad bortåt Ekmanska sjukhuset. Det var ju ganska lämpligt då jag skulle upp till humanisten på ett möte idag (jodå, jag har semester men det är mest i teorin). Jag tänkte inte på att det är sommartider i trafiken så vagnen 08:04 hann ge sig iväg innan jag nådde fram till 5:ans cachinglinje vid Östra sjukhuset, det fick därmed bli vagnen 08:19. När jag nådde fram till hållplatsen vid Ekmanska sjukhuset var burken ännu ologgad på nätet, men när jag öppnade burken visade det sig att MPLL hunnit före, inte ens om jag tagit vagnen 08:04 hade jag varit först, men om det hade blivit ytterligare en vagn tidigare så… man jag har bestämt mig för att inte längre hetsa för att nå FTF, det blir det det blir och en logg är ändå värd lika mycket idag som i morgon! Det var ändå skönt att få rensat denna nya burk från kartan innan jag tog det långa Hallén-benet före och klev iväg bort mot Korsvägen och sedan upp för sluttningen till humanisten. Givetvis var det en hel del folk där då de flesta ganska snabbt tröttnar på semesterdagar och gärna beger sig till arbetet.

Efter mötet gick jag iväg för att titta på ännu en cache, ”Fredrikskulle”, dumt nog tittade jag inte på loggarna innan jag gick mot cachen. När jag nådde nollpunkten sökte jag högt och lågt utan att finna något, då såg jag en lång rad av DNF loggar på cachen, trots detta fortsatte jag söka ytterligare tio minuter innan jag gav upp. Det fick bli en DNF även från mig och därefter vandring hem mot cachingbasen efter denna dags lilla mini-caching-äventyr som samtidigt gett 15 kilometers vandring.