Månadens statistikuppdatering – men hur är det med lab cachen

statistik

Då var månadens statistikuppdatering genomförd på min gc-profil, 250 burkar denna julimånad blev det. Inte något rekord men inte dåligt heller. Det rullar med god fart mot nästa hela tusental!

Den som tittar på statistiken kan dock bli lite förvirrad då det från geocaching.com uppges att jag har 22 866 hittade burkar men via GSAK uppges 22 865 hittade. Det beror på att lab cacherna numera räknas i statistiken från gc-com men man får inte in dessa i MyFinds Pocket Query, därmed kommer de inte med i GSAK. En möjlighet är givetvis att radera sin logg av labbcachen, men det är inte någon tilltalande lösning. Kanske finns det någon där ute i Geo-cyber-rymden som sitter på en bättre lösning?

4 kommentarer

  1. I samband med FAD las det ut en guide i pdf-format för hur man får med dem i GSAK & en fil med de 10 som släpptes då, sök i Facebook-gruppen, annars kan jag försöka maila den till dig.

      1. Jag har den sparad på datorn. Maila mig så skickar jag över den, det löser ju kanske dock inte ditt problem fullt ut om du inte har själva lab-cachen som sådan.

  2. Efter assistans från UFOJORDING har Lab-cachen kommit med i min lista över hittade cacher, därmed stämmer också statistiken när det gäller ”milestones” igen, men allt finns att beskåda på min gc-profil!

Kommentarer är stängda.