Julevent i Göteborg 2014 – Geocaching i Arktis

Skansen Kronan

Nu har ”Julevent i Göteborg 2014 – Geocaching i Arktis publicerats”. Boka redan nu in lördagen den 20:e december kl 12.00 till 15.00! I år har vi (Hallén & bgr01) hyrt Skansen Kronan för eventet, där kommer det att bli mingel, fika och julklappsutdelning! Dessutom kommer jag att bjuda på ett litet föredrag med bildvisning från mina geocachingäventyr i Arktis.

Lokalen och fikat kostar givetvis pengar, men för 100 kronor kommer du att få en riktigt god geocachingjul!

Det finns redan information på eventsidan och dessutom har nu Julevent i Göteborg fått en helt egen hemsida, där du också kan anmäla ditt deltagande. När det är gjort får du information om hur du kan betala. Anmäl dig på cachesidan och via denna länk. Varmt välkomna önskar Hallén & bgr01!