Styr mot cachen och ställ dig där…

Öppna landskap?
Öppna landskap?

Söndagen erbjöd inte de bästa möjligheterna till caching då dagen var till stor del upptagen av andra aktiviteter men lite burk skulle det nog kunna bli tänkte jag och tog cachinglinje 17 mot Svingelns hållplats. Därifrån blev det en liten promenad genom det trista landskapet med trafikleder, betong och asfalt. När jag fått upp farten fick jag tvärnita så det slog gnistor om geo-kängorna, ett tåg orsakade att bommarna fälldes ned framför mig.

Stopp

När väl detta hinder var borta tog jag mig i god fart mot ”STYR O STÄLL #3″. Enligt koordinaterna skulle jag vara uppe på bron ett gott stycke från nollpunkten, men jag hade läst på i tidigare loggar och sett på bilder så jag brydde mig inte om att leta en nivå upp, utan en nivå ned. Där hade vägarbetare iordningställt en ny GC-väg och det hade varit uppgrävt kring elskåpet. Ingen logg på cachen sedan 9:e september var oroväckande och det visade sig också att det inte fanns någon cache på platsen (tittade dock inte inne i elskåpet!). Den tycktes vara mugglad.

Cacheskåp

Ingen cache fanns att logga.
Ingen cache fanns att logga.

Jag fortsatte istället mot cachen ”STYR O STÄLL #2”, som satt där den skulle men var rejält blöt.

På väg mot Styr och Ställ nummer 2
På väg mot Styr och Ställ nummer 2

Den loggades och ännu en ledtråd var säkrad. Därmed var dagens mini-cachingrunda avslutad och vandringen hem mot cachingbasen påbörjades.