Ett mystiskt möte

Mystisktmöte

Solen hade ännu inte gått upp över Göteborg när fyra av landets mest mystiska geocachare samlades på en hemlig adress i centrala Göteborg. Där var mr X, mr Z, Mr Y och givetvis mr H…. ja ni kanske kan reda ut mysten genom att titta på bilden ovan och kanske gissa vilken geocachare som håller i kameran!

I 11,5 timmar pågick mötet denna lördag, det ingick naturligtvis även en lunchpaus i den tiden, men det var ett ingående möte, många livsviktiga frågor avhandlades. Mängder av kartor undersökte, möjligheter av olika slag avhandlades. När de ljusskygga figurerna bröt upp strax efter kl 19 på aftonen var det mesta klart, en grov tidsplan föreligger, mål är uppsatta, kostnader är beräknade – så nu undrar ni – vad skall ske? Tro inte att svaret på den frågan kommer här! Det får ni vänta på ännu en tid, men det lär vara något som är värt att skriva om här på Halléns Geocachingäventyr – det kan jag lova.