Ett event före advent

Liseberg

Idag hölls eventet ”En vän m många vänner” arrangerat av MPLL utanför det för dagen stängda Liseberg. Något skulle hända, något skulle avslöjas, vad, vad skulle hända? Det blev idag cachinglinje 5 till eventplatsen. När jag anlände fanns det inte någon annan burkjägare på plats, bara teaterbesökarmugglare som tänkte sig på nöjesparkens teater (som ibland är öppen även när resten av parken är stängd).

Höghus

Kassor

Där borta i mörkret skymtar en liten grupp, de första geocacharna hade anlänt!
Där borta i mörkret skymtar en liten grupp, de första geocacharna hade anlänt!

Vilt tutande anlände MPLL på ett mindre fartvidunder som parkerades mitt på eventplatsen. Eventet kunde starta, loggbok gick runt, och vi gick runt och minglade bland gamla bekanta och nya ansikten, inklusive två utländska geocachare som kom på besök.

Eventdeltagare

Äntligen skulle det avslöjas vad som skulle avslöjas…

Den stora nyheten presenteras!
Den stora nyheten presenteras!

Det visade sig att eventet var med anledning av att Lanzon fyllde 70 (men det kan väl inte röra sig om geocachingår? i GC-år är han ju bara 5 år). Oavsett hur man räknar så blev det ett fyrfaldigt leve och presentutdelning. Grattis Lanzon till 70 eller 5 år!

Födelsedagsbarnet i röd luva!
Födelsedagsbarnet i röd luva!
Ragge1 överlämnar en present till Lanzon
Ragge1 överlämnar en present till Lanzon

Det hela var slut efter en halvtimma och endast de som ville gå ut och äta dröjde sig kvar. Jag återvände till cachingbasen med den rödaste av alla cachinglinjer för att smida nya planer och kanske ägna en tanke åt kommande event, det är ju event igen redan på fredag! ”Geofrukost/fika med GeoScouter” hålls på förmiddagen, skall bli spännande att se hur många som kommer på geofrukost! Dessutom är det nu mindre än en månad kvar till årets upplaga av Julevent i Göteborg – det missar du väl inte?